keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Annatko timanttisi loistaa?Life coachingissa lähdetään siitä, että sinulla, niin kuin kaikilla muillakin, on täysin omanlaisesi polku, joka on juuri sinulle varattu. Oman polkusi löydät ja sillä pysyt, kun kuuntelet omaa sisäistä viisauttasi ja teet valintoja sitä kunnioittaen. Polkua kulkemalla voit elää elämää, joka saa "sielusi laulamaan", jossa juuri sinun lahjasi ja koko potentiaalisi kukoistaa. Kukaan toinen ei voi osoittaa sinulle polkuasi. Kukaan muu ei myöskään voi sinun polullasi menestyä. Oman menestyksen polkusi löytämisessä ja vahvistamisessa voit kuitenkin saada apua ja tukea.


Lähde: PinterestOman polun löytäminen ei aina ole ihan helppoa tai nopeaa. Moni pohtii pyrkisikö vastaamaan ulkopuolelta tuleviin odotuksiin vai kuuntelisiko omaa, sisäistä ääntään? Uskaltaisiko ihan oikeasti selvittää minkälaisia unelmia tästä sydämestä kumpuaa? Lähteä tavoittelemaan niitä, luomaan omannäköistä elämää? Voisiko se aivan aikuisten oikeesti olla mahdollista minullekin? Joskus tämä prosessi oman itsen kanssa saattaa muistuttaa hieman timantin puristumista hiilestä: paine synnyttää loiston.


Jokaisessa ja kaikessa piilevä potentiaali on mahdottoman inspiriova ajatus ja tekee elämästä taianomaista. Oma intohimoni on nähdä ihmisten, organisaatioiden ja asioiden timantit, ja auttaa niitä loistamaan. Valmentamon valmentajakoulutus tarjoaa paljon erilaisia työkaluja juuri tämän teeman kanssa työskentelemiseen. LCF Life Coach-opinnot ovat edenneet jo yli puolen välin ja olen saanut voimallisia ja monipuolisia metodeja valmennustyöhön sekä tarpeellista vahvistusta omille ajatuksille. Koulu on ollut matka paitsi ammattivalmentajaksi, myös matka omaan itseen.


Viime kerralla opiskelimme ryhmä- ja esiintymisvalmennusta ja nyt koko upea ryhmämme on valmis harjoittelemaan ryhmävalmennuksia käytännössä. Itse aloitin Johda itseäsi -valmennuksella Villa Lavandassa Savitaipaleella ja siitä jäi ihana fiilis! Oli koskettavaa nähdä, kuinka läsnäoloharjoituksen jälkeen ihmiset ryhtyivät hymy kasvoillaan, kynä sauhuten kirjoittamaan unelmiaan auki. Tunnelma oli käsinkosketeltava ja tunsin, että olimme oikeiden asioiden äärellä. Pidän vielä muutaman maksuttoman ryhmävalmennuksen myös Helsingissä, joten stay tuned!


Ensimmäinen ryhmävalmennukseni oli ihanassa Villa Lavandassa Savitaipaleella.
Lämmin kiitos Tainalle järjestelyistä sekä kaikille upeille osallistujille! On ollut upeaa saada opintojen ohella seurata, miten ryhmästä valmennusopiskelijoita on alkanut kuoriutua aivan omannäköisiään valmentajia. Saamme koulusta valmentajan perusosaamisen sekä työkalupakin, jota jokainen ilmentää oman itsensä kautta. Kenelläkään meistä ei ole samanlaisia tietoja, taitoja, intohimoja, kokemusta tai koulutushistoriaa, vaan jokaisesta kehittyy juuri omanlaisensa ammattivalmentaja. Ulos "puristuu" siis tässäkin täysin uniikkeja timantteja. Upeat kollegani Nora ja Emmi ovat saaneet jo oman timanttinsa hyvään loistoon ja julkaisivat inspiroivan valmennuspakettinsa: www.puhdastie.fi. Lisää huippumielenkiintoisia ja sydämellä tehtyjä mahtijuttuja on varmasti tulossa myös muilta kollegoilta!


Oletko sinä löytänyt oman, uniikin polkusi? Saako sinun timanttisi loistaa? Jos haluat saada vahvistusta polullesi ja timanttisi loistamaan entistä kirkkaammin, lämpimästi tervetuloa hyvinvointivalmennukseen! Lopputyövalmennukset ovat koko ryhmällä käynnissä ja muutamia, viimeisiä paikkoja suosittuihin opiskelijahintaisiin valmennuksiin on vielä jäljellä! Valmennukset onnistuvat myös Skypen välityksellä (kysäise rohkeasti lisää: anu.kervinen@intuitio.net). Voit kysellä myös maksuttomia ryhmävalmennuksia, joissa saa lyhyessä ajassa paljon tehokkaita työkaluja. Asioiden ei tarvitse olla ollenkaan huonosti, mutta aina voi vähän parantaa. Kyse on sinun elämästäsi ja sinä ansaitset parasta!


VINKVINK: Intuition omat valmennuspaketit valmistuvat lähikuukausina. Niistä pysyt ajan tasalla osoitteessa www.intuitio.net tai seuraamalla Intuitiota Facebookissa! Tervetuloa mukaan!
Wau Steve Jobs, hyvin sanottu! (Kuvan lähde: simplelifestrategies.com)Ei kommentteja :

Lähetä kommentti