tiistai 4. maaliskuuta 2014

Minustako life coach?

Rakkaat sydämen seuraajat siellä ruudun toisella puolella, minulla on teille inspiroivia uutisia! Uskaltaisin nimittäin luvata, että tähän blogiin saadaan jatkossa entistä syvempää ja inspiroivampaa sisältöä liittyen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja parempaan elämänhallintaan. Aloitan tällä viikolla vuoden kestävän LCF Life Coach -koulutuksen Valmentamossa. Olemme sopineet Valmentamon kanssa sellaisesta yhteistyöstä, että kerron kurssia koskevista ajatuksistani Sydäntä seuraten -blogissa koko kurssivuoden ajan. Jos siis sinä olet miettinyt life coach -opintoja tai olet muuten vain kiinnostunut kehittämään elämänhalliintaasi ja parantamaan hyvinvointiasi, nyt kannattaa pysyä kuulolla. Olen hyvin innoissani, että saan mahdollisuuden jakaa kanssanne parhaita paloja ja vinkkejä tästä koulutuksesta! 

Vaikka nyt en olekaan pysyä pöksyissäni, minun on tunnustettava, että en varsinaisesti suunnitellut life coachin uraa. Olin vielä hetki sitten sitä mieltä, että kaiken maailman valmentajia on tässä maailmassa ihan liikaa. "Sattumat" johdattivat minut kuitenkin erilaisten mielenkiintoisten käänteiden kautta ensi kertaa todella tutustumaan siihen sisältöön, mitä vuoden intensiivikoulutus tarjoaa. Ja ennen kuin huomasinkaan, olin hikipinkona ilmoittautunut mukaan! 
Olen ymmärtänyt, että koulutus on paitsi coaching-metodien opettelemista ja muiden valmentamista, myös pitkälti itse valmennettavana olemista. Kuka siis tietää minkälainen kasvun vuosi tästä tuleekaan. Odotan valmennukselta myös lisäbuustia pitämiini viestintäkoulutuksiin sekä ehkä myös uutta syvyyttä bisneksen, työhyvinvoinnin, myynnin ja hitto vie koko ihmismielen ja elämän ymmärtämäiseen :) Tapahtuuko näin - se selviää vain seuraamalla tätä blogia.

Jälleen kerran tuli muuten todistettua, että kun seuraa sydämensä ääntä, tapahtuu sellaisia asioita, joista ei ole välttämättä uskaltanut tai ymmärtänyt unelmoidakaan. Tiedän, että välillä se tuntuu aivan kreisiltä ja höttöiseltä hattarasiirapilta, mutta aina se siitäkin huolimatta tuntuu kannattavan. Ja lopulta asiat saavat myös järkeen sopivan selityksen. 

Tästä tulee jännää! Stay tuned <3

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti