torstai 27. helmikuuta 2014

Menovinkki maaliskuulle: Ilon ja Valon Markkinat

Tiedän, että siellä lukijoissa on paljon kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista kiinnostuneita, joten ajattelin jakaa kanssanne mielestäni oivallisen menovinkin: Ilon ja Valon Markkinat Helsingin Wanhassa Satamassa 8.-9.3.2014. 

Kävin viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetyillä markkinoilla ja yllätyin tosi positiivisesti siitä monipuolisuudesta, raikkaudesta ja toisaalta myös syvyydestä, miten hyvinvointia oli ohjelmassa lähestytty. Markkinoilla oli inspiroivia puhujia ja esityksiä sekä monipuolisia näytteilleasettajia, joista monia sain ihan rauhassa jututtaa. Wanha Satama tilana toimi ainakin silloin loistavasti, tilaa ja valoa oli liikkua ja hengittää, vaikka ihmisiä ihan reilusti olikin.



Tämän vuoden kattaus näyttää kutsuvalta. Itse harkitsen ainakin Miia Leinosen (sielunhoidon yliopisto-opettaja, pappi ja mindfulness-ohjaaja) puheenvuoroa siitä, kuinka hän pääsi irti masennuksesta. Lisäksi Leinonen ohjaa yhdessä tehtävän mindfulness-harjoituksen, joka olisi kiva kokea. Vaikka olen harjoittanut meditaatiota useita vuosia, on mindfulness vielä aukkona sivistyksessäni. Ilkka Koppelomäki lupaa puheenvuorossaan konkreettisia työkaluja syvempään parisuhteeseen - tulevat varmasti ihan tarpeeseen keskelle ruuhkavuosia! :D Suosittelen myös testaamaan syvärentouttavilla kulhoilla tehtävää äänimaljahierontaa, vaikka se voi joidenkin korvaan vähän kummalta kuulostaakin. Olen kerran ollut saman tyyppisessä äänikylvyssä ja ainakin minuun se vaikutti hyvin voimallisesti. Olin niin rennossa tilassa, etten meinannut uskaltaa rattiin hypätä :D Viimeisenä maistiaisena vielä tanssimeditaatio, joka kuulostaa korvaani ihanalta, uudelta tuttavuudelta, josta on mahdollisuus markkinoilla kuulla lisää.


Juontaja Mari Rantala, Sari Siikander ja Juha Valkamo markkinoilla vuonna 2013.


Jos kiinnostaa, voit kurkata itse lisää Ilon ja Valon Markkinoiden omilta sivuilta! 

Ehkä kohtaamme siis markkinahumussa maaliskuussa! <3

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti